17:00

Rengsjö SK

Referat: Bjuråkers GIF - Rengsjö SK

Bjuråkers GIF - Rengsjö SK 0-6 (0-2)
Inte mycket att orda om, för stora siffror som inte speglar matchen. De 2 första målen var 2st "skitmål", första var en markeringsmiss och det andra var ett konstmål som egentligen inte skall kunna göras. Rengsjö hade mer boll än oss i första halvlek där vi inte får igång något spel överhuvudtaget. Andra halvleks första 15 min hade vi det mesta i spel och chanser, bl.a ett skott i ribban samt fler chanser att göra mål, men det vill sig inte. Och som det brukar bli, får man inte ut något av övertaget så kontrar de in 0-3 i 64min. Rullgardin ner, så med mål i 75:e, 88:e och sista i minut 90 så tackade vi för oss denna gång ! Det positiva var att vi fick lufta alla 17 spelare däribland 5st nya grabbar !